Politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, Enjoy Jobs Recruitment S.R.L, cu sediul in Bucuresti, sector 1, str. Turda, nr. 4, numar de ordine in Registrul Comertului J40/421/16.01.2013, Cod unic de identificare 31095876, are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

SC ENJOY JOBS RECRUITMENT SRL este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal privind notificarea cu nr. 2322/2018.

SC ENJOY JOBS RECRUITMENT SRL colecteaza date de la clientii sai in urmatoarele scopuri:

  • Indeplinirea obiectului de activitate al societăţii, respectiv activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca. Furnizarea acestor date, necesare în vederea asigurării acurateţii informaţiilor şi conţinutului documentelor întocmite în exercitarea activităţii societăţii noastre, constituie o obligaţie a clientului.
  • Activitati  comerciale, de promovare a serviciilor, de marketing, de publicitate – mesaje publicitare, media, trimiterea de newslettere, felicitari sau alte mesaje speciale.

Prin furnizarea adresei de e-mail si prin trimiterea datelor dumneavoastra personale pe baza Curriculum Vitae sau direct pe adresa de mail a companiei office@njoyjobs.ro, va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca aceste informatii sa intre in baza de date a societatii SC Enjoy Jobs Recruitment S.R.L si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta in scopurile mai sus mentionate, fara alte obligatii din partea societatii.

Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre SC Enjoy Jobs Recruitment S.R.L in vederea plasarii fortei de munca in strainatate.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

SC Enjoy Jobs Recruitment S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care se regasesc in baza de date a companiei.

Prin citirea prezentei Politici de confidentialitate a datelor cu caracter personal  luati la cunostinta garantarea urmatoarelor drepturi prevazute de legea 677/2001: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei  (art 18); dreptul la opozitie (art 15) – dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale si de a solicita stergerea partiala sau totala a datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la SC Enjoy Jobs Recruitment SRL, mun Bucuresti, Str. Turda, nr.4.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

www.njoyjobs.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice candidat /client care a furnizat explicit adresa sa de email  pe adresa companiei office@njoyjobs.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date, sau daca doreste sa se dezaboneze la newsletter-ul care se trimite bianual poate sa faca o solicitare si sa o trimita la adresa de mail office@njoyjobs.ro, sau sa se dezaboneze din cadrul newsletter-ului.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. SC Enjoy Jobs Recruitment SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

Pentru mai multe informatii, sesizari si suport ne poti contacta pe office@njoyjobs.ro.