Compania Enjoy Jobs Recruitment, infiintata in urma cu sapte ani, cu sediul in centrul Bucurestiului a fost special creata pentru a veni in sprijinul persoanelor interesate de un loc de munca sigur, stabil si corespunzator asteptarilor.

Experienta noastra in Europa cat si contactul direct cu universitati prestigioase din Marea Britanie inlesnesc intelegerea nevoilor pietei muncii din Romania si nu numai. De aici ideea de a gasi calea cea mai buna si usoara in vederea obtinerii unui loc de munca garantat.

Obiectivul nostru este sa ne asiguram ca fiecare candidat se potriveste cu locul de munca pentru care aplica si ca va fi multumit cu decizia luata.

Mai mult, ne asiguram mereu ca persoanele sa se integreze companiei angajatoare si oferim spijin atat inainte cat si dupa angajare pentru ca procesul sa fie unul cat mai usor si candidatii nostru sa ne recomande cu caldura mai departe familiei si prietenilor.

De-a lungul timpului am ajutat persoane din diverse tari sa se relocheze singuri sau impreuna familia, sa isi urmeze cursul carierei visate, sa se adapteze la o noua viata si sa se integreze unei alte structuri si mentalitati.

Suntem o echipa tanara si increzatoare in fortele proprii si in calitatiile personale dobandite de-a lungul timpului petrecut in si in afara granitelor tarii.

Procedura noastra de recrutare este una simpla, rapida si flexibila, complet adaptata nevoilor candidatului cat si angajatorului.

Misiunea Enjoy Jobs Recruitment este sa ofere solutii viabile si complet transparente, adaptate nevoilor angajatilor si angajatorilor.

Aveti garantia noastra de a nu plati nici un fel de taxe sau comisioane, nici inainte nici dupa procesul angajarii. Pentru noi fiecare persoana este importanta si ne straduim mereu sa va oferim servicii de cea mai buna calitate.

Avem parteneriate cu care ne mandrim si care ne ofera garantia succesului in afaceri!

recrutari