Multumesc Lucian pentru ajutorul oferit si pentru sinceritate cu privire la jobul in Olanda. Multa fericire in familie!

Unii ar spune este prea simplu ca sa fie adevarat( in comparatie cu alte agentii de plasare care pe langa faptul ca se pierd in birocratie, continua sa creada ca fac o mare favoare aplicantilor ). Totul a fost eficient si simplu: comunicarea excelenta cu staff-ul, informatiile prompte si la obiect. Dupa doar doua saptamani deja sunt in UK, angajat cu acte in regula si un salariu decent. Recomand cu incredere aceasta agentie. Enjoyjobs, enjoy life:)

Cu ajutorul Njoy Jobs am reusit sa imi gasesc un loc de munca in strainatate fara a plati comisioane aberante si fara a fi nevoit sa obtin o documentatie stufoasa. Nu pot decat sa le multumesc pentru amabilitate si sa ii recomand tuturor celor care isi doresc o viata mai buna muncind in Marea Britanie sau alt stat din Uniunea Europeana!

Noi suntem bine, totul e ok. Sper ca sunteti bine si sanatosiS. Mai va trimit si o poza cu casa unde suntem cazati. Sa imi dai mail daca ati primit mail-urile si pozele . Va pup si sa ne auzim cu bine. Multumim pentru tot!

A durat mai putin de 10 minute pana am primit un raspuns ferm pentru un loc de munca in Anglia. Daca sunt multimita? Bineinteles, in Romania a durat saptamani intregi pana am reusit sa fiu chemata la anumite interviuri.

Este uimitor sa vezi astfel de platforme capabile sa ajute tinerii din ziua de astazi. Njoy Jobs mi-a redat bucuria de a munci in mediul care imi place, aspect care ma multumeste mai mult decat orice alt detaliu din cazul unui loc de munca.